Sista dagen på kursen


Idag hade jag examination i skolan. Var supernervös men jag tror att de gick bra. Annars har jag verkligen inte gjort något vettigt idag, är trött och ska strax sova. Imorgon så ska jag till Sara och snacka massa skit, ska bli toppen.
Matilda & Katla


Matilda har lagt upp en film på YouTube där jag filma henne när hon red :D Jag älskar Matildas stil att rida, hon är stencool haha! Var typ helt farcinerad idag, och hon började skratta typ hela tiden. Och en gång höll de på att springa rätt in i mig! Ska kolla om de kan filmas åt mig på måndag om jag rider då :D Läängtar. För då kommer Josefine att ha en lektion med mig typ för att hjälpa mig att hitta fel i min ridning och varför Annaboule beter sig som hon gör :)
Skit(ig) häst!


Kom till stallet idag efter skolan och fick se en inte så ren häst! Ååh va länge jag stog och borstade henne för att hon skulle bli någolunda fin! Det var inte lätt kan jag säga! När jag var klar tog hon och jag en promenad i skogen, var trött både psykist och fysiskt när jag kom tillbaka. Hon är knepig som fan, men jag gillar henne ändå ♥ Fotade även Matilda när hon red Katla, ska fixa in bilderna imorgon, red henne jag ocskå :) Nu ska jag dock plugga webbdesign, har examination imorgon bitti och sen är de slut :(