Tack för igår tjejer
Hade de super trevligt igår med tjejerna! Vi började att föra hemma hos mig vid 7 och vi körde beerpong, dansade och hade allmänt roligt. Sen så kom min bror och ville vara med. Vi stack strax innan 10 till Pluto och var där till klockan halv 3! Åkte buss hem med min bror och var skit trött så jag somnade direkt.. Men det var jätte roligt igår och det var kul att ha en tjejkväll igen med de bästa tjejerna!! :)
Pluto med brudarna ikväll


Har försökt ta en powernap men inte lyckats, kommer att vara extremt trött hela kvällen känner jag! Ska åka och hämta Josefine om 1½ timma, då ska vi förbi Coop och köpa lite gott till ikväll, vi ska nämligen vara hemma hos mig innan vi ska ut till Pluto. Efter Coop ska jag hämta upp Matilda på centralen och sen vidare hem till mig igen. Jag hoppas på att vi kommer att ha en toppen kväll ikväll trotts att Jennifer inte kunde följa med :( Men det tror jag nog, ska bli kul med en tjejkväll och en massa Just Dance! Haha! Men nu ska jag äta något litet, är vrålhungrig!!
Blogg.se är allt lustiga


Nu är de så att jag beställde en synas igår, och tog ett helt harmlöst inlägg som jag ville peppa fram! Och så blir jag nekad för att de påstår att de är reklam!!!!! Jag ser hur många som helst som gör mer reklam än vad jag gör, och inte fan har jag någon annan användning av de helt värdelösa blogg poängen man får.. De är inte heller första gången som blogg.se håller på och fuckar upp, och seriöst så funderar jag på att leta en ny bloggportal snart. Folk som hamnar i spotlighten har mer reklam än vad jag har... Så ja, vad ska man säga? Blir bara så jävla irriterad när dom inte fattar att man försöker hjälpa andra som inte har så stor kunskap, genom att berätta vad jag använt mig av för kamera så hjälper det ju folk att tänka om, och även objektiv. För så som blogg.se ser det verkar hela min blogg vara en stor reklambyrå. Har ju faktiskt min kamerautrustning i menyn, men de är väl helt ok? De är väl inte reklam? Åh, blir bara så irriterad.. Ska kolla på one.com om jag kan flytta alla mina inlägg så kanske jag hamnar där istället, men har inte bestämt mig än... Blir bara så arg på blogg.se som inte kan värdera saker + att jag sovit oerhört dåligt inatt så blir irriterad på småsaker och skriver superlånga inlägg om hur arg jag är.. Thumbs up Amanda, thumbs up..