Jag saknar er så ♥


Det har gått ett bra tag sen jag förlorade många av mina underbara råttor, saknaden efter dem är stor! Jag ger all min kärlek till underbara Dessie som fortfarande finns kvar och jag hoppas finns kvar ett tag till. Men jag börjar märka på henne att hon är gammal! Tack ni små underbara varelser för den tid ni gett mig, jag älskar er ♥♥♥
Min hemsida är officiellt klar!


 

Äntligen kan jag kalla den färdig! Dock kommer den att uppdateras med jämna mellanrum och de är väl lite fler bileder som ska in! Men den är öppen för allmänheten nu :D Är så glad över att äntligen ha hittat en bra sida! Kolla gärna in på den och säg vad ni tycker :)
 
 
Jag kämpar och kämpar och kämpar


Sitter och jobbar förbryllt med min hemsida och hoppas på att kunna visa er den idag helt och hållet :) Är hittills supernöjd med den och stolt som bara den :) Har kanske några 100 bilder kvar att lägga in och sen lite småsaker som ska fixas innan jagär helt klar med den! Ska bli så kul att visa er den! Förutom det är jag helt slutkörd, började ett nytt projekt idag, ganska komplicerat. Men de lär jag klara av, har till v.8 och ska skriva om naturkatastrofer och sånt i Filippinerna! Och det var typ det som gjordes idag och nu ska jag pilla mer på min hemsida :)