Min utveckling inom bebisfoto


Här var Malva ganska så nykläckt, bara 1 och  2 månader gammal. Jag hade aldrig fotograferat en bebis innan Mavla och jag kan säga att jag var oerhört nervös över att fotografera en bebis. De största misstaget jag kan komma och tänka på just nu är val av bakgrund och vitbalansen, båda bilderna är grönaktiga och störig bakgrund.

Här var Malva 3 månader och nästan 5 månader på andra bilden. Blir ett mellanting eftersom jag inte var nöjd med 4:a månaders bilderna. Vid 3 månader hade jag börjat tänka mer på vitbalansen och att tänka mer på att snurra runt med bländaren för att få båda ögonen i fokus. Vid 4½ månad så började jag använda mig av min blixt. Som ni ser är vitbalansen mycket bätre och även skärpan i ögonen, de ser skarpare ut tack vare studsen i taket.

Och nu äntligen vid 6 månaders ålder har jag insett vikten av att ha med hela Malva på bilden. Man vill inte bara se henne söta ansikte på bild varje månad. Utan man vill se hur hela hon utvecklas, även om hon har ett väldigt sött ansikte. Det bästa med att min kusin låter mig göra detta varje månad är att jag kan gå tillbaka och se hur jag utvecklats, vad jag ska tänka på osv. Och de får mig att utvecklas som fotograf. Hoppas detta inlägg hjälper några andra där ute också, för de har nog alltid hjälpt mig lite :)

För er som inte vet så är bebisen på bilden är min kusin Sara's barn Malva! :)
PINKPIERCINGS.se ♥
( http://pinkpiercings.se/ )

Ser att din design har blivit en aning julig, jättefint :D

Dina bebisbilder är så himla fina!

PINKPIERCINGS.se ♥
( http://pinkpiercings.se/ )

svar Ja men då äre ju bara bra att din blogg är lite julig då :)

Paulina Holmberg
( http://paulinaholmberg.blogg.se/ )

men vad bra :D såhär kanske jag skulle försöka göra med min nykläckta brorson ;D

Cajsa
( http://cjssong.blogg.se/ )

naww, sööööta! :D

Karolin
( http://ukarro.blogg.se )

Vilken utveckling, superfin sista bild och otroligt gullig bebis!

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?