2013


JANUARI
Januari var en ganska så händelselös månad och jag hade inte mycket att göra. Hade Crazy och Spunk hos mig, de var skolans råttor. Hälsade på och fotograferade på min gamla praktikplats och mös med en massa grisar. Helt underbart. Åkte till Romme med klassen och red ut i de underbara vinterlandskapet. Skaffade även en tatuering.
 
FEBRUARI
I början av februari så började jag en ny praktik med Matilda och Sandra, och träffade för första gången en mops. Blev helt frälst och ja, jag älskar mopsar nu, haha. Firade 6 år med min pojke, hade en massa djursjukvård och jag älskade den kursen riktigt mycket samt var med i tidningen med Matilda.
 
MARS
Mars månad bjöd på studentmössan och jag vart övertaggad till studenten, sen så hade jag min första gravidfotografering och passade på att fota lite katter.
 
APRIL
Buffy fyllde 5 i April, jag sprang runt med kameran och fotade ovesentliga bilder. Fixade äntligen omslagsbild till min bok som jag skrivit och träffade min vän Malin för första gången.
 
MAJ
I Maj fick jag ett fotouppdrag av skolan där jag skulle fota stylisterna och deras sminkning, åkte på ridlektion där Josefine och Jennifer var ledare och de var där som vi fick en fin kontakt (det tackar jag mycket för idag), höll i skolans spindel vilket jag hade sagt att jag skulle göra innan studenten. Skolan bjöd på en resa till Kålmården där vi fick en privat show hos delfinerna och jag fick upp min pojkvän på en häst, haha!
 
JUNI
Studentmiddag, studenten och ja. Bästa månaden i mitt liv. Opererade min näsa också, något jag velat gjort så länge jag kan minnas. Fotograferade min brors tjej och firade midsommar.
 
Nästa del kommer imorgon!
I'm fifty shades of fucked-up


Jag är helt insnöad i Fifty shades of Grey igen... Håller på och läsa den på engelska, läst den på svenska redan och är mer imponerad av den på orginalspråket :) Är strax på kapitel 11 och tycker att jag sitter och segläser, började igår, haha! Så snart halva boken. Men har inte läst så många timmar än, men har en känsla av att jag kommer att sitta hela kvällen med den. Så bra bokserie! 

Imorgon är det nyår och jag har planer så de heter duga. Ska firas hemma hos mig med 3 rätters middag, jag har stått och bakat efterrätten idag och tyvärr failade jag ganska så hårt! Haha! Niclas och Buffy ska vara med och fira också, blir toppen det. Kommer att försöka att fota en massa. Men får se hur det kommer att gå. Gick skit förra året så hoppas att detta år blir bättre :) Nu ska jag läsa, sen köpa godis :D
Dumt val 3 år sen


Mycket saker som hände i December, förra året, förrförra året osv osv... Men idag är det 3 år sen jag fick för mig att de skulle vara trevligt med en off center labret under min läpp. Jag håller väl kanske inte riktigt med numera. Först och främst valde jag att ha piercingen längre ner istället för att ha den precis under läppen vilket resulterar i ett väldigt synligt och fult ärr om jag tar ut den. De enda positiva är väl att jag inte skulle klara mig utan den en enda dag och att jag har hittat en väldigt liten storlek på piercingen, flera som sagt att dom inte ens sett att jag har den. Och sen tycker jag väl inte att den är så himla ful, en guldig liten prick strax under läppen liksom. Haha! Men i helheten skulle jag nog inte ha gjort den idag om jag fick välja, men jag har inga planer på att ta ut den heller :)