Kräftskiva på Åsgårdsgatan


Idag var det kräftskiva på gatan som var riktigt trevlig! Mycket god mat och trevligt sällskap. Eftersom jag är vegetarian och inte äter kräftor så hade mor min gjort en suergod kantarellpaj! Den får full pott av mig!
 
Regn hade vi gott om, iallafall den första tiden! De öste ner och vi hade vatten överallt!! Men vattnet spelade ingen roll alls, vi var goa och glada vilket fall :) :)
 
Fina gröna bilder också, blev irriterad på att partytältet vi var under var grönt och förstörde allt :( :( Men men, vi hade de massa trevligt och jag längtar redan tills nästa år (la inte upp några bilder på personer eftersom jag inte vet vilka som vill synas eller inte på internet, förutom mamma då, för hon är så söt, hihi!).
Bara några dagars ledighet kvar


Så här ser mitt schema ut de kommande 5 veckorna, då jag börjar kursen: Informationsdesign - webbdesign på Mälardalenshögskola :) Tror ingen anar hur pepp jag är på att börja och hur kul de kommer att bli, de enda tråkiga är att kursen är kort och att jag inte kommit in på några fler kurser än pgr av sen anmälan och efteranmälan :( Vill ha massvis att göra och mycket att plugga (en pluggis? jajamen!). Fått så sjukt mycket hjälp av min ingifta moster Lotta, hon har visat mig på kartor vart jag ska, gett mig tips osv! Helt toppen, är såå glad över all hjälp som jag har fått. Så på måndag åker jag till Eskilstuna för att gå på mitt upprop, och sen på Torsdag så kommer jag att vara i Västerås,  tror att alla andra är i Eskilstuna om jag inte missminner mig, men har inget emot att penlda en timma :) Åååh, nu ska jag fortsätta vara i min lyckobubbla och njuta av livet, bara positiva saker som händer. Var nyss på kräftskiva med släkten och det var sååå kul, och imorgon är de en till kräftskiva på gatan (jag äter självklart inte kräftor, men de är själva konceptet och sällskapet jag är ute efter, de jag äter är paj, muumma) och sist men inte minst så åker jag och Matilda till grönan på söndag :D Har inte varit där på 2 år så de kommer bli toppen, och sällskapet är inget jag lider över heller, jag och bästa Mallilulla kommer nog att få de toppen! Men nu ska jag krypa ner i sängen, mycket som kommer att hända under morgondagen, massvis av roligheter!
Kräftskiva & besök från Norge


Om några timmar, om ens de, ska jag iväg på kräftskiva hos min morfar :) Ska bli roligt att träffas släkten eftersom min moster och kusin från Norge kommer att vara där och även vara med på vår kräftskiva imorgon :) Ska även fota min kusse imorgon :D Kommer inte kunna vara så high på bloggen, lite saker som måste fixas osv så har inte riktigt tid med allt! Men de löser sig nog, har förhoppningsvis en massa bilder att visa imorgon :D Nu måste jag kila hem, ska storstäda mitt rum, behövs!!!