Valborg


Drog ner till brasan med min pojkvän, var kallt och jävligt. Fick inte heller några bra bilder! Förväntade mig att det skulle vara roligare än vad de var, men kan vara för att sist jag var där var ca 4 år sen.
 
Min lillasyster och föräldrar stod och sålde lotter, jag och Niclas köpte för 100:- men de gick åt helvete!
 
Lyckades även få en bild på älskling och på min lillebrolla :)
 
Kort och gott om den lilla stunde vi var där. De hade kunnat varit varmare, annars var den okej, lite tråkig kanske men det hör till! Nu ska jag spela lite Candy Crush och sen kolla på fotboll :)
Mycket som har hänt


Känns som att jag inte skrivit på evigheter sen, trotts att de var igår på morgonen. Har gjort en massvis sen dess, hade prov i D9 igår, gick faktiskt bra och jag svarade på alla frågor. Gick även bra på den muntliga delen. Sen har jag jobbat med mitt PA och idag hade jag körlektion. Imorgon ska vi förhoppningsvis hämta en ny bil, vi har bara automat just nu och jag ska ta körkort till manuell, så de ska bli skönt. Och ikväll ska jag och Niclas till majbrasan och kolla lite. Tar med mig kamera, kan bli inställt ifall de är skit väder. Vi har haft hagel och spöregn halva dagen!! Men jag hoppas på att kunna dra dit, då kommer bilder upp ikväll eller imorgon :) Nu ska jag dock plugga, har lite saker som måste göras innan helgen kommer!
Vackert i Irsta