Börja fixa allt redan nu


Imorgon ska jag ta med mina prinsar till skolan! Och självklart måste en massa förberedas tills dess! Måste hitta koppel, packa ner vattenskål, ha godis och en massa bajspåsar! De ska faktiskt bli riktigt kul att ta med hundarna till skolan, har väntat 2 år på att få göra det! Måste även övertala Niclas om att få ta med Buffy, haha hon är såå go bland människor. Men mina små pärlor duger fin fint :) Well de är planen ikväll, ska väl se till att äta något också lite senare. Sen hem och sova och tagga inför imorgon :)
Vallby


Idag var jag, Jojo och Bea på Vallby och jobbade. Vi fick kolla till 1:orna, vandra, gå runt med en get och ha djurvandring :) helt okej faktiskt :)

Mycket att göra


Jag har typ si sådär 5 bloggdesigner att fixa, jag ska jobba på Vallby om 2½ timma och hinna lira lite så jag blir lvl 90 någon jädra gång! Har gjort klart en design som måste sättas in på hennes blogg och håller förbryllt på med en till. Sen är de bara 3 kvar att göra. Vilket faktiskt tar väldigt mycket tid. Sen ska jag även hinna bada Buffy. Känns som att jag kommer vara ganska stressad idag, så om de som ska ha designer inte får dem, då pallar jag helt enkelt inte just idag och behöver en paus!

Nu måste jag börja fixa mig! Måste äta, duscha och hitta min REAL tröja :)

Buffy kommer bli arg när hon inser att "bada" är i ett litet badkar ^^