Dags att säga hej då till Mason!


Det är med sorg som jag skriver detta inlägg, men tyvärr måste jag bli av med några av råttorna. Av flera anledningar, en av dem är min pälsallergi. Men jag skrev ett inlägg på råttor ifokus och då var de en tjej som spanade in Mason när han bara var några veckor gamal och hon kommer att ta honom redan nästa vecka. De sköna är att veta att han har ett bra ställe att komma till, jag har älskat han exakt varenda sekund han har bott med mig och Niclas. Men de här är de som är bäst för honom, och mig för den delen. Jag hoppas att alla förstår och inte dömer mig för något, jag tänker på min råtta och hur hans framtid kommer att se ut.. ♥


Min fina älskling, jag kommer sakna dig en massa ♥♥♥♥♥
Earth hour


Egentligen bryr jag mig inte så jätte mycket då jag släcker lamporna varje dag. Men jag är väl som alla andra och skriver något om de. Men nu blir de att göra något sen sova, är jätte trött!!

Pigs, you just gotta love them ♥Hittade den här bilden på min kusins facebook, ååh lilla Gunnel. Hon hoppade upp i mitt knä och somnade. Världens sötaste gris, jag bara älskar pellegrisar (sånna som är utputtade av sina syskon och mycket mindre), mycket socialare och gulligare. Satt och pussades med Gunnel hur länge som helst. Vi döpte flera stycken. Gunnel, Jan-Olof, Berit, Bodil och Barbro blev namnen! Saaaknar praktiken som fan, längtar som en tok till den 10:de då blockpraktiken börjar! Men nu måste jag kila upp, Legend of the Seeker börjar snart! :)

Åh blir så trött på folk som skriver/säger en sak och sen så när ingen ser gör dem annat...
Been there done that to many times!!