Blivit supersjuk


Inte bra det. Mår skitdåligt verkligen. Nyser hela tiden, har smällande huvudvärk, täppt i näsan, ont i bihålorna och feber. Kanske inte de bästa jag varit med om.. Hoppas jag är kry tills på fredag för jag skulle mer än gärna vilja ha praktik, men mår jag så här kommer jag aldrig orka köra fullt ut och de vill jag inte. Så då är de bättre att ligga hemma och vila. Ska börja på en gång, blir att lägga sig och kolla på fotbollen som är nu, sverige - kroatsien tror jag de blir, och sen england - holland. Och ett avslut med mexico, kommer inte ihåg vilka dem möter men vill se hur bra chicharito kör för sitt hemlag. Men nu måste jag verkligen kila, känns som att jag kommer avlida.

En awesome sak som hände mig idag, men tyvärr får jag inte nämna den i bloggen. Men håll gärna tummarna för mig för om de blir så kommer jag hoppa av glädje :3
We're only here to die


Inte torra händer alls! :3 Hah nejdå men detta är resutlatet efter två dagar, gör inte ont längre. Men de gjorde ont som fan igår. Huvudsaken är att det läker. och de verkar de göra! Vad har hänt annars då? Jo jag, kameran och Buffy drog hem till mig. Fotade lite på vägen så ska kolla om de vart några bilder som är värda att visas i bloggen, tog ett bad också och fixade iordning mig lite. Har gått i mjukisbyxor i flera dagar så satte äntligen på mig ett par jeans. Om ett litet tag drar jag och Niclas ner till gymmet, sen hämtar vi mina hundar som är hos farmor och farfar, och sen tillslut så ska jag städa hela huset. Mamma och dem kommer hem idag så dom blir lite extra glada om huset ser bra ut när dem kommer innanför dörren! :)
Sista februari


Idag är det den 29 februari, dvs den sista och sen går det över till mars. Fyfan va skönt det är när tiden går så jäkla fort! Happy face på mig. Om en liten stund ska jag hem och storstäda, eller kanske gör det lite senare, bror på hur mycket jag orkar. Ska öven ner till gymmet en snabbis vid 4. Och ja det är så som min dag ser ut så här långt. Kanske tar Buff på en lite längre promenad. Molningt ute men över 5 grader så man överlever.