London via IphonenBilder jag har tagit med min underbara Iphone 4S
London, Emirates StadiumBlev en tur till Emirates stadium idag, trotts att varken jag eller Niclas är Arsenalfans (båda ääälskar Manchester United!!). Men de var kul ändå, stort som fan. Dessutom älskar min bror Arsenal så vi gick dit lite för hans skull!


Jesper sa att vi mååååste fotas med statyn på Henry! Och såklart gjorde vi de :)


Sen vidare till Arsenal affären för att shoppa lite till bror min! Han fick en t-shirt med sitt namn på och lite småsaker som jag inte tänker skriva här eftersom han inte vet om de sakerna än :)


Sen ut igen och vila lite, tog lite mer än en timma att ta sig dit och vi behövde slappa! 


Gick till Henry statyn igen men för att plojja runt och få en bra bild på Jesper's nya t-shirt.

Började röra oss tillbaka till hotellet vid 4- halv 5 tiden. Stannade många gånger pgr av värk i rygg och fötter samt för att äta en gång. Blev italienskt, pasta och pizza. Väldigt gott men restaurangen får ett minus för att de hade hög och dålig musik och vi var de enda där! Sen var planen att gå till Hyde Park, men det skulle ta ca en och en halv timma + en timma till hotellet. Så vi valdee att bara gå till hotellet och nu är vi här och har varit här ca en timma. Planen är att duscha och sen spela lite kort för att avsluta med sömn. Dock är klockan en timma back här borta, så den är bara halv 8. Men efter 7 timmars promenad igår och 6½ idag så är kroppen väääldigt trött. Imorgon är planen London Zoo och Hyde Park + kolla in Piccadilly Circus :)
Gårdagens shopping2x Manchester United mössor, 3 nyckelringar, mini staty, kortlek och Iphone skal