Aktiv dag


Idag har jag och Niclas hittat på en massa kul. Spenderade förmiddagen på baksidan med kameran. Sen tog vi en lång promenad med Buffy, tog ca 50 min i ganska rask takt. Tog de lugnt ett tag, sen vidare till gymmet och pumpade stenhårt! Fyfan va skönt de var, älskar att gymma. Efter det bar det av till Coop extra där vi köpte lite saker tills ikväll. Det blir grillkväll, fotboll och dricka som står på schemat! Inge dricka som i att vi ska ut och supa, utan i att vi ska ta en cider till fotbollen/maten! Jag är inte en sån som föredrar att dricka alkohol! Men nu då? Det blir en tur i spåret med Buffy, jag och Niclas är så grymt taggade idag så jag inte vet vad!


Bugs and flowers


Inte nog med att det har kommit blommor till Irsta så har insekterna även börjat komma fram. Och det tycker jag och mitt macro objektiv är superkul! Så denna förmiddag har spenderats på baksidan, jagandes efter insekter! Och jag som hatar insekter, typ sprungit efter varje bild jag tagit, haha. En fjolla är vad jag är! Men de var faktiskt superkul och ska utan tvekan göras om! Nu ska ja och Niclas gå på en promenad med Buffy, fick skjuta upp det då jag ville ut och fota lite!
MANCHESTER DERBY!


Min valborg kommer att bli bättre än bäst! Jag och älskling ska dra och köpa lite stuffs till ikväll och sen blir de MANCHESTER DERBY!! Taggar som fan till det! Åååh så kul det kommer att bli dag! Annars så ska vi ut med Buffy och ta en lååång promenad :) Ska bli superskönt i de fina vädret!