Långholmen


Jag och älskling (världens bästa pojkvän förövrigt!) var ute och åkte. Vi drog till långholmen och jag testade att fota saker jag inte brukar fota. De var lite halvkul faktiskt. Det ska jag se till att göra om. Dessutom så hann jag inte göra om designen. Jag gör det en lite tråkigare dag då det inte är så fint väder. Jag vill vara ute hela tiden! Men jag tänkte lägga ut lite bilder från dagen innan jag drar hem och sover. Imorgon är det sista skoldagen innan 5 dagars ledighet. efter ledigheten är det 4 dagars plojj. Awesome!
Motljus
Ska snart kila ut igen


Hade tänkt uppdatera lite snabbt bara innan vi drar ut igen. Har suttit ute och blåst såpbubblor med Buffy. Det har varit jätte kul. Ska ut innan älskling eftersom han ska göra något innan, ska försöka ta bilder till min nya header. Jag och Wayne hade jag tänkt. Men jag uppdaterar lite senare, förmodligen så är jag inte ute hela kvällen. De är så jävla mycket myggor ute nu!

Sitter och "pluggar"


Dock så har jag inte något att plugga. Så jag har suttit och planerat min design som jag ska börja på idag om jag hinner. Har bilder och sånt att fixa innan jag kan göra klart den. Har några ideer. Men vet inte riktigt hur jag ska göra det. Men det är ett senare bekymmer. Men nu har jag ett stativ så det kommer att underlätta ganska rejält. Men jag ska se om jag kan fixa det idag eller imorgon/helgen. Vill ha en ny design och det är nu! Men då måste jag förbi hem och fixa lite kläder och sånt som behövs. Har inte dom finaste kläderna på mig atm så får se vad som händer. Men som jag har skrivit massvis av gånger, så skriver jag i Irsta när jag kommer dit.