Amanda slutar aldrig


Jag har gjort så mycket idag (jämfört med alla andra dagar på sommarlovet). Städade som sagt hela övervåningen, skurade hela mitt rum eftersom mina cp syskon bosätter sig där, skrev även en fin lapp som jag satte på dörren där de stod hur mycket dom inte får vara på mitt rum. Skurade igenom badrummet, något som jag bukar tycka är ganska kul. Gillar slut resultatet, och sen för att vara extra snäll fixade jag hallen också. Men innan det så duschade jag och åt pannkakor med jordgubbar och nougatti. Men nu ska ni få lite fler bilder från dagen, 2 är från Jessica's blogg och sen lite bilder som jag själv tagit med min kamera idag.


Ph 1: Lite väl överexponerad men förklarar bild 2.
Ph 2: Bild från Jessica när jag muppar mig.
Ph 3 : Bild som jag har tagit med Jessicas Kamera.
Ph 4: En random bild jag tog från bilderna idag.

De gör fortfarande ont


Har ont som fan på benen, fortfarande. Måste se till att smörja in dom med något. Ska hem nu så ska även passa på att duscha, men innan det så ska jag storstäda hela övervåningen. Tjäna lite extra pengar är alltid bra. Efter det så ska jag fortsätta att levla min shaman, är level 60 just nu. Känns nice, de har gått fort som bara den. Men vilket fall så skriver jag lite senare, hoppas på att jag och älskling kommer hitta på något senare.

På äventyr med Jessica Bärling


Jag borde skriva en bok som heter så. Med tanke på alla våra äventyr vi har haft tillsammans, speciellt det idag. Jag mår inte så bra längre. Brännässle saker över hela benen, myggbett och svetten bara rann. Men det blev fina bilder, som tur var. Annars hade jag mördat mig själv för att kommit på den idén om att åka till just det stället. Men jag går aldrig tillbaka dit. ALDRIG! Men det var kul att komma ut med Jessica igen, det var ett tag sen vi fotade. Och nu när hon har en ny kamera är hon mer peppad så det blev mer fota än vad det brukade vara. Nu så blir det bilder!


Utrustning: Nikon D3000 + Nikkor AF-S 50/1,8 G & Sigma AF70-300/4-5,6 DG
Fotograf: Amanda Wallkulle