Peppad tills ikväll!


Snart blir det stark holiday dipp med gurka, paprika och morot samt en riktigt bra film. Det blir om 20 min då fotbollen är slut.  Vi var iallafall på maxi och köpte dipp + frukost samt ett ben till Buffy så hon kan hålla sig uppehållen.  Kändes skönt att komma utanför huset för andra gången idag. Känner mig otroligt isolerad. Iallafall så måste jag börja fixa iordning allt nu. Men jag skriver innan jag lägger mig, förhoppningsvis.


Dan Black - Wounder
Hela 4 timmar!


Det har gått ca 4 timmar och 20 minuter sen jag sist uppdaterade. Hur har jag orkat? Har iallafall ätit sen sist jag skrev, och hetsat på internet som inte vill fungera till 100%. De stängs av och på var 3:e timma ungefär. Men jag dör inte av det. Måste bara stänga av internet i 5 - 10 minuter på datan och sen kan jag leka vidare. Nu ska jag se till att göra något, äta, kolla på tv eller vad som hellst bara. Ska kolla på lite bloggar, forum och allt möjligt innan en fotbolls match som älskling vill se börjar. Hade tänkt kolla på de med honom.


Jag saknar mina små pojkar, men på onsdag ses vi igen!
Awesome!


Rooney vart inte avstängd från 3 matcher. Hur awesome är inte det? Han får vara med på matchen imorgon när det är Manchester United - Chelsea. På min och älskling's förlovningsdag dessutom. Dagen kommer vi planera så småningom. Hitils ser den ut så här:

Åka ut och fota, se till att ta nya porträttbilder
Käka köpmat, antingen Spicy hot eller vegetarisk pizza
Kolla på Manchester United - Chelsea matchen

Enligt mig ser det ganska lovande ut. Nu ska jag se till att leka lite med mitt hår. Ska testa något nytt. Sen så får jag se om jag hoppar in i bastun med älskling. Får inte duscha håret mer än var 3:e dag, för då slits de mer än skyddar och jag förlorar min hårfärg. Men jag ser till att skriva lite senare. Får hoppas att jag har något roligt att skirva om då.