Dags att sova snart


Jag är jätte trött och känner att det är dags för mig att sova snart. Har sovit jätte dåligt dem senaste dagarna så ska försöka få ut min sömn ordentligt. Imorgon är det en riktigt bra dag också, det är Arsenal - Manchester Unitet (oh noes it's away!!) klockan 3. Riktig spännande med tanke på att det är en borta match. Men så sent ska jag inte gå upp. Se till att skriva några frågor också så jag har något att svara på nästa vecka. Men nu ska jag kila till sängs, skriver imorgon någon gång.
FrågestundYes, kör igång med en frågestund. Den avslutas nästa vecka. Ni svarar hur många frågor ni vill i ett inlägg när jag har tillräckligt många frågor!
Nya headern är uppe!


Gud så skönt att jag fick den klar tillslut. Är jätte nöjd, speciellt med citatet. Det gör hela headern inprincip. Sen är jag också klar med kommentarsfältet! Det känns ännu bättre att jag fick det klar, kanske slänger in en bild där också, får se hur jag gör med det. Kommer förmodligen att sitta och leka med bloggen tills jag lägger mig, kanske spelar lite WoW därimellan (har inte spelat alls idag pgr av bloggen). Men tog en paus från designandet och åkte till Willys med älskling. Vi köpte godis och mums mums. Har redan ätit upp mums mumsen. Men nu ska jag fortsätta, skriver ifall jag gjort något nytt :)

Nya:

Gamla:

Tryck på F5 om den inte har uppdaterats!